В Іршаві поліцейські «на гарячому» затримали раніше судимого наркоторговця



Співробітники поліції Іршави затримали під час продажу психотропної речовини амфетамін жителя села Білки. Слідчі вилучили на місці події речові докази, а саме незаконний «товар» та грошові кошти. Зловмисника помістили в ізолятор тимчасового тримання. У справі триває слідство

В Іршаві поліцейські «на гарячому» затримали раніше судимого наркоторговця, фото-1

Вчора, 2 червня, близько 22:00, у місті Іршава Хустського району поліцейські “на гарячому” затримали місцевого наркоторговця. Зловмисник саме збував чергову дозу амфетаміну  своєму клієнту. 

Затримання було проведено у одному з приміщень на вулиці Шевченка. Саме там 48-річний житель села Білки  призначив зустріч зі своїм клієнтом. На місці події слідчі вилучили амфетамін та виручені за нього грошові кошти. Речові докази буде скеровано експерту для дослідження. 

В Іршаві поліцейські «на гарячому» затримали раніше судимого наркоторговця, фото-2

Затриманий раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічний та майновий  злочини. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Його дії слідчі кваліфікували за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За продаж наркотиків підозрюваному  загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW