Обіцяв призовникам втечу з країни: на Одещині затримали чергового "бізнесмена"



Одеські правоохоронці притягують до відповідальності "провідника ухилянтів" з Болградського району, який за тисячу доларів США обіцяв призовникам втечу з країни.

Про це повідомили в ГУНП Одеської області. 

Встановлено, що правопорушник, який проживає на межі з сусідньою державою, гарантував жителю Одеси особистий супровід при нелегальному переході через кордон. Свою послугу він оцінив в одну тисячу доларів США.

Задокументували протиправну діяльність фігуранта оперативники Управління стратегічних розслідувань в Одеській області разом зі слідчими відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1. Його затримали за місцем мешкання під час отримання грошової винагороди від "клієнта".

У правопорушника вилучили готівку, мобільний телефон та інші речові докази. Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси оголосили чоловіку підозру за ч.3 ст.332 Кримінального кодексу України та затримали його в процесуальному порядку. За незаконне переправлення через державний кордон України болградцю загрожує позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW