Сергій Шеремет: Керівники підприємств мають докладати максимум зусиль, щоб забезпечити своєчасну виплату зарплат



Сергій Шеремет: Керівники підприємств мають докладати максимум зусиль, щоб забезпечити своєчасну виплату зарплат, фото-1

1 червня, під головуванням заступника начальника Кіровоградської ОВА Сергія Шеремета відбулось засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати.

«Сьогодні як ніколи важливо, аби економіка країни продовжила працювати і розвиватись. На щастя, наша область не перебуває в зоні ведення активних бойових дій, саме тому власники бізнесів та керівники підприємств мають докладати максимум зусиль , щоб забезпечувати своєчасну виплату зарплат працівникам», - акцентував Сергій Шеремет.

Як повідомила директорка департаменту економічного розвитку та торгівлі ОВА Світлана Соломаха, станом на 1 травня заборгованість з виплати заробітної плати в області склала 17,3 мільйона гривень.

«Ми постійно на зв’язку з керівниками підприємств, які мають заборгованості. Але ми рекомендуємо кожному роботодавцю актуалізувати, а хто ще не зробив – створити, графіки погашення заборгованостей, і докласти всі зусилля до того, щоб виплатити заробітні плати працівникам, відповідно до законодавства», - сказала Світлана Соломаха.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW