Скільки строковиків з окупованого Криму воюють проти України



За орієнтовними підрахунками, рф залучила до війни проти України до 5 тисяч строковиків з окупованого Криму. Недосвідчених юнаків путін використовує, як "гарматне м’ясо".

Про це у Facebook повідомило представництво президента України в АР Крим.

"Переважна частина загиблих кримчан – люди віком 19-22 роки, тож можна зробити висновок, що принаймні частина з них були строковиками. Йдеться передусім про севастопольців. За орієнтовними підрахунками, до збройних сил рф, а відтак і до війни, залучено до 5 тисяч строковиків з окупованого Криму. Ймовірно, значна частина з них – громадяни України", – ідеться у повідомленні.

В представництві зазначили, що загибель жителів Криму у складі збройних сил рф не стала каталізатором суспільного невдоволення. Рідні загиблих чи "безвісти зниклих" висловлюють претензії військовому командуванню лише в особистих листуваннях, месенджерах чи постах у соцмережах. А формула "безвісти зниклий" дає змогу окупаційним адміністраціям економити на виплатах родичам загиблих військовослужбовців.

Крім того, місцеві лікарі обслуговують учасників війни проти України не лише в Криму, а й під час "відряджень" на тимчасово окуповані територіяі Донецької та Луганської областей.

Також в пердставництві розповіли, що окупаційна влада створює фейкову картинку підтримки кримськими татарами повномасштабної агресії рф. А насправді вони на стратегічному рівні намагаються максимально протидіяти деокупації півострова.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW