Львівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових і волонтерів



П'ять вищих професійних училищ Львова безкоштовно ремонтують автомобілі для ЗСУ і волонтерів.

Станом на 27 травня у Львові 5 вищих професійних училищ безкоштовно ремонтують автомобілі для військових і волонтерів. За три місяці працівники та учні навчальних закладів відновили 35 автівок. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Зокрема, ремонтні роботи проводять: Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівництва, Вищі професійні училища №29 та №20 , Львівське вище професійне політехнічне училище, Львівське вище професійне училище  комп'ютерних технологій та будівництва. 

"Такими ремонтними роботами ми займаємось ще з 2014 року. За цей час налагодили багато контактів із різними волонтерами, військовими, благодійними організаціями. Вони привозять нам різні позашляховики чи пікапи, потреба в яких є зараз на передовій. Загалом ми можемо проводити різні зварювальні, малярні роботи, рихтування кузова, переобладнання машини тощо.

Кожен автомобіль потребує різної складності робіт, тому ремонт може тривати від 2 днів до 2 тижнів", - розповів Назар Закаль, директор Міжрегіонального вищого професійного училища автомобільного транспорту та будівництва Назар Закаль.

Львівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових і волонтерівЛьвівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових і волонтерівЛьвівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових і волонтерів

Читайте також: У Львові будують тимчасове житло для вагітних переселенок

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW