Українські війська звільнили 1 015 населених пунктів від початку вторгнення – Зеленський



Станом на сьогодні українські війська звільнили від російської армії 1 015 населених пунктів – про це сказав у вечірньому зведенні 13 травня президент України Володимир Зеленський, пише Сайт міста Чернівці 0372.ua з посиланням на Радіо Свобода

«Станом на сьогодні деокуповано вже 1015 населених пунктів – це плюс шість за минулу добу. Повертаємо туди електрику, водопостачання, звʼязок, транспорт, соціальні послуги. Це важливо», – заявив він.

Водночас Зеленський нагадав про території, які перебувають під контролем російських військ, зокрема, Херсон, Мелітополь, Енергодар, а також Маріуполь та інші населені пункти Донбасу.

«Поступове звільнення Харківщини доводить, що ми нікого не залишимо ворогу», – прокоментував Зеленський.

За словами президента, Київ не припиняє спроб врятувати українських військових і цивільних з Маріуполя, зокрема, «Азовсталі».

«Наразі тривають дуже складні перемовини про наступний етап евакуаційної місії – вивезення важкопоранених, медиків. Ідеться про велику кількість людей. Звичайно, робимо все, щоб евакуювати й усіх інших, кожного нашого захисника й захисницю. Вже залучили для відповідних переговорів усіх у світі, хто може бути найбільш впливовими посередниками», – сказав голова держави.

Читайте також:Японія забороняє експорт до росії високотехнологічних товарів

Україна виграла битву за Харків, рф відводить війська від міста - експерти



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW