Генеральний директор «Укрпошти» особисто видав пенсії у Сєвєродонецьку, - ФОТО



Тривалий час через загострення безпекової ситуації, руйнування електричних мереж та відсутність зв’язку на усій території Луганської області «Укрпошта» не мала можливості доставити людям пенсії.

Вчора місто також обстрілювалось, але за першої можливості мобільне відділення «Укрпошти» прибуло до Сєвєродонецька, інформує голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

79 людей похилого віку, для яких це єдиний шанс вижити, отримали свої пенсійні виплати.

Разом із директором Луганської та Донецької філій Вадимом Шестопаловим нашу область відвідав Генеральний директор АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.

Доставили та передали нашим військовим від Укрпошти медичне приладдя. А потім поїхали доставляти пенсії та продукти людям в Сєвєродонецьк. Відпрацював листоношею разом з супер начальником відділення Анею.

Генеральний директор «Укрпошти» особисто видав пенсії у Сєвєродонецьку, - ФОТО, фото-1

Вдалось між обстрілами видати біля 80 пенсій. Коли там не працює нічого, крім невеликих базарів, і ти чуєш: «Ви привезли мені пенсію, і сьогодні я зможу купити собі молока», то розумієш, що сьогодні це більше, ніж просто привезти гроші. Потім був Лисичанськ. Пункт де волонтери забезпечують трохи більше, ніж 20 тисяч мешканців, які залишились, водою, медициною, продуктами. Завезли їм теж продукти та солодощі для дітей. І бачимо, що треба більше. Тож, будемо намагатися доставити ще. Як і спланувати доставку пенсій. Їх дуже чекають», - повідомив Ігор Смілянський.

Генеральний директор «Укрпошти» особисто видав пенсії у Сєвєродонецьку, - ФОТО, фото-2



Він також подякував очільнику Луганщини Сергію Гайдаю, його першому заступнику Олексію Смирнову та військовим за постійну допомогу в роботі та організацію коридорів доставки.

Всього пенсіонерам було видано 391,4 тисячі гривень.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW