Біля Ніжина відкрито тимчасову переправу



У Ніжинському районі завершено спорудження тимчасового об‘їзду через один зі зруйнованих мостів.

Про це повідомляє голова Чернігівської ОВА В‘ячеслав Чаус.

«На трасі Р-67 Чернігів — Ніжин — Прилуки — Пирятин завершено спорудження тимчасового об’їзду через один зі зруйнованих мостів у Ніжинському районі. Проїзд цією ділянкою вже відкрито. Це вже 9-та з 23 пошкоджених споруд (мостів та шляхопроводів), де збудовано тимчасову переправу для відновлення руху», – написав Чаус.

Також він додав, що ще на одній ділянці дороги Р-67, на під’їзді до міста Ніжин, тривала ліквідація вибоїн. За цей день дорожники відремонтували 88 кв. метрів покриття.

Крім того, тривають роботи з покращення проїзду шляхом Р-69 Київ — Вишгород — Десна — Чернігів. На двох ділянках тут провели ямковий ремонт 209 кв. метрів покриття. Ще на одній ділянці вкладали шар щебенево-піщаної суміші та провели аварійний суцільний ремонт.

Ще 166 кв. метрів покриття цього дня відновили на трасі Н-27 Чернігів — Мена — Сосниця — Грем’яч.

Ямковий ремонт продовжували також на шляху Т-25-35 Козелець — Остер — Карпилівка — Сорокошичі — 331 кв. метр.

На трьох ділянках дороги М-01 Київ — Чернігів пневмоструменевим методом відремонтували 356 кв. метрів покриття, ще на двох здійснювали ремонт та монтаж бар’єрних огороджень, проводили земляні роботи.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW