Стало відомо, коли зможуть відкритися ресторани McDonald's в Україні



Ресторани McDonald's не працюватимуть у жодній з областей України, доки не закінчиться війна. Всі продукти, що в них зберігалися було передано до гуманітарних штабів.

Про це йдеться у відповіді прес-служби компанії McDonald's на інформаційний запит ZAXID.NET.

Заклади мережі залишатимуться закритими по всій країні, "поки зберігатимуться загрози атак. Це вимога внутрішніх протоколів безпеки мережі. Адже якби McDonald's працював за франшизами, частину ресторанів можна було б відкрити. Але для глобальної мережі це неможливо, пояснював співробітник.

"Наш український McDonald's – глобальна мережа, головний офіс знаходиться в Америці... Ми теж хочемо відкритися, але через безпеку ми не можемо це зробити... Це зворотний бік медалі глобалу. У нас є правила, і коли війна ми не можемо працювати. Якби ми були франшизою як KFC, то змогли б відкритися десь. Усередині компанії були роздуми щодо цього, але не змогли домовитися з глобалом", – пояснив співробітник мережі.

Водночас компанія продовжує виплачувати заробітну плату працівникам в Україні у повному обсязі та податки державі.

"В умовах війни для МакДональдз також критично важливо бути підтримкою для 10 000 працівників, тож компанія виділила 5 млн доларів США на матеріальну допомогу команді та відкрила лінію психологічної підтримки", – йдеться у повідомленні компанії.

У McDonald's також займаються гуманітарною допомогою. Продукти, що зберігалися в ресторанах мережі, були передані в гуманітарні штаби.

"Із ресторанів, у яких це було безпечно зробити, вже передано міськрадам понад 58 тонн продукції на загальну суму понад 50 млн грн на потреби цивільного населення та захисників. Крім того, компанія продовжує організовувати поставки в гуманітарні штаби", – розповіли у McDonald's.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW