У Києві відновив роботу ТРЦ Respublika Park: графік та умови відвідування



24 квітня у Києві відновлює роботу торгово-розважальний центр Respublika Park, який знаходиться поблизу станції метро "Теремки" за адресою Кільцева дорога, 1. Для відвідувачів відкривають центральні входи №1, 2 та з паркінгу Р6 і Р7. Паркінг ТРЦ працюватиме безкоштовно.

Про це адміністрація ТРЦ повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Respublika Park працюватиме щодня за графіком з 11:00 до 19:00. Супермаркет "Сільпо" - з 09:00 до 21:00. Адміністрація також попередила про необхідність дотримання заходів безпеки.

Так, в разі повітряної тривоги, магазини та заклади зачиняються, а відвідувачі та працівники мають залишити приміщення та пройти до найближчого укриття або бомбосховища, яке знаходиться на ст.м. "Теремки".

Серед відкритих магазинів LC Waikiki, New Balance, Timberland, "Срібний Вік", "Антошка", Chicco, "Буква", MasterZoo, USUPSO та багато інших. Крім того, запрацювали кінотеатр MULTIPLEX, супермаркет "Сільпо", ресторани та кафе.

У Києві відновив роботу ТРЦ Respublika Park: графік та умови відвідування, фото-1

Нагадаємо, що ТРЦ "Respublika Park" найбільший в Україні та Європі. Він відкрився 12 листопада, 2021 року. Центр вміщає близько 500 магазинів міжнародних та українських брендів. Торгові площі становлять 300 000 кв. м. 

Раніше ми розповідали, як працює громадський транспорт в Києві. 

Підписуйтеся на наш Telegram. Оперативно про найважливіше. Тільки перевірені новини



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW