У Львові провели великодні сніданки у прихистках для переселенців, - ФОТО



У львівських прихистках для переселенців організували великодні сніданки. 

24 квітня у Львові в прихистках для вимушених переселенців організували великодні сніданки. Близько 50 переселенців разом розділили освячені страви у ліцеї № 52. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

У цій школі за одним столом сьогодні зібрались українці з різних областей України - Харківщини, Сумщини, Луганщини, Донеччини, Херсонщини.

Міський голова Андрій Садовий зазначив, що Львів сьогодні є чи не найбільший центр прийому українців, які, втікаючи від бомбардувань, обстрілів, знаходять тут прихисток.

"Переселенці сьогодні живуть в львівських школах, садочках, бібліотеках і у всіх цих установах сьогодні відбувається такий великодній сніданок. Це є шанс пізнати одне одного, поділитись нашими традиціями. Також я щиро дякую всім тим українцям, які святкують вдома і запрошують до родинного столу переселенців. Багато львівських господинь пекли з гостями міста паски. Це особливий Великдень, адже кожен сьогодні робить максимум, що він може. Звісно, що багато радості не відчувається, але Божа ласка присутня в серцях кожного з нас", - зазначив мер Львова.

У Львові провели спільні великодні сніданки у прихистках для переселенців
Фото: Роман БалукУ Львові провели спільні великодні сніданки у прихистках для переселенців
Фото: Роман Балук

Читайте також: "Ніщо не зможе подолати Україну": Зеленський привітав українців з Великоднем, - ВІДЕО

Фото на головній умовне, автор: Роман Балук



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW