Сьогодні День народження Володимира Кличко, - ВІДЕО



На офіційній Facebook-сторинці мера Києва Віталія Кличко з'явилось привітання та відеозвернення щодо Дня народження його брата Володимира. Також відомого спортсмена, Чемпіона світу з боксу.

Брати Клички записали спільне відео в вишиванках, на якому розповіли, що у цей критичний для України час вони разом, у Києві. Пліч-о-пліч. Бо коли вони разом — це сила.

Віталій Кличко також сказав, що щодня і щохвилини відчуває підтримку і допомогу брата, який нещодавно сказав: "це найскладніший бій в нашому житті. Бій за наше місто і нашу країну. І ми, без сумніву, переможемо! Бо добро завжди перемагає зло!".

Нагадаємо, що Віталій та Володимир Клички обидва є відомими спортсменами, Чемпіонами світу з боксу. Молодший брат мера Києва, Володимир Володимирович Кличко, народився 25 березня 1976 року в місті Семипалатинськ (нині Семей).

Віталій Кличко також подякував батькам за те, що подаровали йому такого брата, назвав це найкращим подарунком в його житті. 

Раніше Віталій Кличко заявив — ми з Києва нікуди не підем. Також мер Києва став Почесним членом Європейського комітету регіонів. Підпишиться на наш телеграм-канал. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW