Під Києвом на правому березі через бойові дії частина будинків залишилася без електроенергії



Через бойові дії на околицях Києва було пошкоджено дві високовольтні лінії, які живлять частину будинків у житлових масивах Біличі, Борщагівка, Виноградар, Вітряні Гори та Пуща-Водиця. 

Про це повідомляє Київська державна військова адміністрація.

Ми маємо Telegram-канал. Не забувайте підписуватись!

Через бойові дії біля Києва знову пошкоджено дві високовольтні лінії, які живлять частину будинків на правому березі. Енергетики оперативно перемикають на резервне харчування об'єкти критичної інфраструктури, - повідомили в адміністрації.

Уточнюється, що пошкоджено дві високовольтні лінії, які живлять частину будинків у житлових масивах Біличі, Борщагівка, Виноградар, Вітряні Гори та Пуща-Водиця.

Загалом - 82 тис. абонентів, які 26 березня вже відключалися через обстріл, - наголошується в повідомленні.

За інформацією київської влади, відновлювати світло енергетики зможуть після отримання дозволу від ЗСУ на безпечне проведення аварійно-відновлювальних робіт, у ліквідації аварії буде задіяно щонайменше сім бригад енергетиків.

Крім того, як повідомляється, на території правобережної частини Києва протягом дня можливий знижений тиск води.

Знеструмлено деякі насосні станції "Київводоканалу". Водопостачання столиці не відключено, - йдеться у повідомленні.

UPD: Електропостачання відновлено у споживачів на Виноградарі, Борщагівці, у Вітряних горах та Пущі Водиці. Фахівці працюють, щоб повернути світло споживачам ж/м Біличи. Про це повідомили в КМДА.

Раніше ми повідомляли про те, що у Києві окупанти знеструмили Святошинський район столиці. У районі відсутнє електропостачання через відключення двох ліній внаслідок бойових дій у передмісті – у напрямках Гостомелю та Ірпеня.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW