У Києві та області все втрачене житло буде відновлено, - перший заступник голови КМДА, - ВІДЕО



Перший заступник міського голови Києва Микола Поворозник заявив, що всі будинки, квартири киян та мешканців області, які зазнали пошкоджень або зруйновані, будуть повністю відновлені.

Про це Микола Поворозник заявив в етері.

Влада не залишитись нікого, хто потрапив в біду та через війну залишився без житла, – заявив чиновник.

Микола Поворозник додав, що руйнування, яких завдають російські окупанти, також фіксують правоохоронці - поліція, прокуратура, - та відповідні міські служби. Окрім цього, заступник мера зазначив, що незабаром функція фіксування пошкодженого або зруйнованого майна з’явиться у додатку "Дія".

Ми маємо Telegram-канал. Не забувайте підписуватись! Там новини виходять оперативно.

Також перший заступник голови Київської адміністрації зауважив, що згодом будуть програми по відшкодування коштів тим, хто був змушений виїхати зі своїх міст. 

Проте про це ще говорити зарано, передовсім потрібно перемогти, а потім уже займатися питанням відновлення та компенсації, – сказав Поворозник.

Також ми писали про те, що від сьогодні, з 28 березня, комендантська година у Києві та області розпочинатиметься на годину пізніше, а закінчуватиметься на годину раніше.

Окрім цього, ми повідомляли, що 27 березня Повітряні сили України знищили над столицею крилату ракету окупантів. Її залишки впали на територію приватної садиби в Дарницькому районі, що спричинило пожежу.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW