Робота у Львові для студентів: добірка актуальних пропозицій



Пропонуємо добірку пропозицій роботи у Львові для студентів. 

Станом на 12 січня на ринку праці у Львові представлена низка вакансій для студентів. Кореспондентка 032.ua створила добірку пропозицій, які наразі опублікували на одному з популярних сайті з пошуку роботи, та пропонує ознайомитися. 

Працівник закладу ресторанного господарства, 8 500 - 11 000 грн

Шукають працівника закладу ресторанного господарства. Досвід роботи необов'язковий. Вимоги: кандидат чи кандидатка від 18 років, енергійна людина, що має бажання розвиватися. Потрібно буде готувати бургери та іншу продукцію компанії; формувати замовлення та обслуговувати відвідувачів ресторану; підтримувати чистоту у ресторані. 

Телефон: 050 463 9118

Пекар з приготування піци (заробітна плата не вказана)

На роботу потрібен пекар, готові взяти студента. Потрібне знання замісу, формування і випічки тіста, знання технології та практичні навички приготування їжі. Основні обов'язки: заміс, формування та випічка тіста, підготовка сировини для начинки, викладення готової продукції на вітрину, дотримання санітарно-гігієнічних норм праці. Гнучкий графік роботи і можливість часткової зайнятості. 

Телефон: 099 9297 660

Офіціант, 8 000 - 12 000 грн 

Відкрита вакансія офіціанта. Обіцяють офіційне працевлаштування, позмінний графік роботи; безкоштовні смачні обіди; розвезення після зміни. Вимоги до кандидата: відповідальність та дисциплінованість; організованість та бажання розвиватись; без шкідливих звичок. 

Телефон: 093 8813 827

Кур'єр, від 10 000 грн 

Шукають кур'єра від 18 років.  Умови роботи: відсутність графіку роботи, тому можна вирішувати скільки працювати та який дохід отримувати; велика кількість замовлень; роботу за мобільним додатком. Потрібно доставляти їжу на велосипеді, мотоциклі або автомобілі по Львову. 

Телефон: 073 3051 272

Бариста, 9 000 - 15 000 грн 

У мережу кав'ярень шукають бариста на локацію. Графік роботи позмінний, шукають організовану людину, що має бажання вчитись та розвиватись. Обіцяють офіційне працевлаштування, навчання. 

Телефон: 097 610 39 60

Оператор поштового відділення, 6 000 грн

У відділення служби доставки потрібен оператор поштового відділення. Потрібно буде організовувати ефективну роботу відділення; керувати чергою; оформлювати відправлення та видавати посилки; консультувати клієнтів щодо користування мобільним додатком.

Вимоги до кандидата: впевнене користування смартфоном; клієнтоорієнтованість та привітність; виконання стандартів обслуговування клієнтів; готовність навчатися; середня спеціальна, незакінчену вища або вища освіта. 

Телефон: 067 4029 669

Покоївка, 6 000 - 8 000 грн

Шукають покоївку у готель. Має бути бажання працювати, охайність, відсутність шкідливих звичок. Графік - позмінний, є можливість проживання. Обов’язки: прибирання номерів готелю, прибирання місць загального користування.

Телефон: 067 9258 786

Продавець (заробітна плата не вказана)

Мережа супермаркетів шукає продавця. Основними обов'язками будуть: обслуговування гостей, передпродажна підготовка і викладка товару, контроль якості та термінів придатності. Обіцяють офіційне працевлаштування.

Телефон: 099 9249 195

Читайте також: Запровадження е-квитка у транспорті Львова: подробиці, - ВІДЕО

Фото на головній умовне: з відкритих джерел



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW