На Прикарпатті сталася пожежа у реанімації лікарні: є загиблі



Пожежа виникла в палаті реанімаційного відділення, на першому поверсі чотирьохповерхової будівлі Косівської центральної районної лікарні. У палаті перебувало 7 хворих. Рятувальники виявили тіла двох загиблих, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше, що Врятувати не змогли: під час пожежі загинув буковинець (ФОТО)

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Івано-Франківській області. Так, 28 грудня о 21:22 на пункт зв’язку 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Косів надійшло повідомлення про пожежу у реанімаційному відділенні Косівської ЦРЛ. До місця виклику негайно було направлено пожежно-рятувальні підрозділи.

На Прикарпатті сталася пожежа у реанімації лікарні: є загиблі (ФОТО), фото-1

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

По прибутті до місця виклику було встановлено, що пожежа виникла в палаті реанімаційного відділення, на першому поверсі чотирьохповерхової будівлі лікарні, в палаті перебувало 7 хворих. 

До прибуття перших пожежно-рятувальних підрозділів персоналом евакуйовано 12 хворих. Рятувальниками в складі ланки ГДЗС врятовано 3 хворих з сусідньої палати. На місці пожежі виявлено тіла 2 загиблих осіб (жінки, 1945 р.н. та чоловіка 1942 р.н.), - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на пожежі отримали опіки 4 працівники лікарні. О 21:42 пожежу локалізовано на площі 55 м кв. о 22:00 - ліквідовано.

За інформацією медичного персоналу в анатомічному відділенні лікарні знаходяться ще тіла 2 осіб, причина смерті яких встановлюється. Причина виникнення пожежі також встановлюється.

Читайте також: На Буковині через пожежу загинув 44-річний чоловік



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW