Богдан Андріїв забирає двір в ОСББ «ЕРА» на Собранецькій - депутат



Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, забирає двір в ОСББ «ЕРА» по вул. Собранецька, 146. Для цього він особисто прийшов на комісію по спорам, щоб проштовхнути «потрібне» рішення.

Про це повідомив депутат Ужгородської міської ради Олександр Волосянський.

Поруч з п’ятиповерхівкою нещодавно звели новобудову. Забудовник вирішив забрати у ОСББ «Ера» їхнє подвір’я і приєднати до своєї новобудови.

- "Зрозуміло, що мешканці виступили проти і вирішили оформити свій двір у власність ОСББ. Питання дійшло до комісії по спорам. На її засідання прийшов особисто міський голова і почав відстоювати інтереси забудовника. Я представляв інтереси мешканців ОСББ. Розповів присутнім про ситуацію, озвучив позицію ОСББ і закликав підтримати людей у їхньому прагненні захистити своє подвір’я. Однак, мер продовжив відстоювати інтерес забудовника.", - йдеться у дописі

За словами депутата, залежні від Богдана Андріїва члени комісії підтримали свого шефа і відмовились голосувати за закріплення подвір’я за ОСББ «Ера».

- "Здивований позицією мера. Забудовник міг на своїй ділянці і збудувати новобудову, і облаштувати двір. Але свою ділянку він забудував новими квартирами, а для їх обслуговування хоче захопити подвір’я сусідньої п’ятиповерхівки. Це нечесно. Ми з мешканцями ОСББ «Ера» продовжимо захист прибудинкової території і чекаємо від Богдана Андріїва, що він все ж одумається і перестане відбирати в людей їхню зелену зону" - йдеться у повідомленні

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW