У Кам’янці нацгвардійці знайшли та повернули власниці загублену обручку



Завдяки оперативним та професійним діям гвардійського патруля, одна з мешканок Кам’янця-Подільського отримала назад свою дорогоцінну річ – загублену обручку.

Цей випадок жінка вважає справжнім Різдвяним подарунком. Повідомляє пресслужба Військової частини 3053 Національної гвардії України.

А сталося це так: в один з Різдвяних вечорів на планшет гвардійського автопатруля надійшло повідомлення про те, що громадянка просить про допомогу у пошуку дуже важливої та коштовної для неї речі – золотої обручки, яку вона загубила кількома годинами раніше на вулиці.

Прибувши на вказане місце, де, орієнтовно, кам’янчанка могла загубити коштовність, гвардійський наряд одразу приступив до пошуків та невдовзі вдалося знайти обручку.

Жінка, що так швидко отримала назад свою коштовність, висловлює щиру вдячність гвардійцям, оскільки, як стверджує, самотужки ніяк не змогла б цього зробити, а річ для неї є надзвичайно важливою та дорогою, і вважає це справжнім дивом – за таких складних зимових погодних умов,на велелюдній міській вулиці знайти таку маленьку, але дорогоцінну для неї річ.

Читайте також:"На Кам'янеччині визначилися, на які об’єкти у 2022 році витратять мільйони ДФРР".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW