На Закарпатті продовжують перевіряти дотримання карантину



У складі 24 рейдових груп працівники поліції здійснюють перевірку як суб’єктів господарювання, так і фізичних осіб. За порушення вимог поліцейські складають адміністративні протоколи чи постанови за статтею 44-3 КУпАП.

Загалом за порушення норм карантину з початку карантинних заходів працівники поліції області склали близько 37 тисяч адміністративних матеріалів.

Проте працівники поліції виявляють і інші порушення, за які передбачена кримінальна відповідальність. Ідеться про виготовлення чи використання підроблених COVID-сертифікатів. Такі підробки виявляють як під час перетину громадянами кордону, так і під час перевірок суб’єктів господарювання, а саме у власників чи працівників закладів громадського харчування, торговельних закладах тощо.

Станом на сьогодні органами досудового розслідування розпочато понад 300 кримінальних проваджень за фактами махінацій з ковідними документами. 36 особам повідомлено про підозру у скоєнні злочину, і 31 справа з обвинувальними актами скерована до суду.

Поліцейські Закарпаття звертаються до краян із нагадуванням відповідально ставитися до свого здоров’я та здоров’я інших, бути законослухняними та у випадку, коли вам відомі факти порушень, одразу ж повідомляти про це на лінію «102».

Про це повідомляє Мукачівське районне управління поліції

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW