Чому в Україні нікому не потрібна культура - новий подкаст від 6262



Сайт 6262.com.ua випустив подкаст про те, чому в Україні мало кого цікавить розвиток культури, і взагалі який сенс має культура в житті країни та окремого міста.

До 2014 року Україна тривалий час жила у стані кризи та фінансового стресу, після 2014 року наша країна живе у стані війни. Здавалося б, кому взагалі потрібна культура, коли постійно на першому плані стоїть питання виживання?

Часто під публікаціями у новинах та соцмережах про якісь культурні заходи можна прочитати приблизно такі коментарі: "Краще б дороги відремонтували", "Краще б воду дали", "Краще б ціни на тепло не піднімали" тощо. І здається, що культурне життя взагалі нікому не потрібне. 

Але чи дійсно з культурою все так сумно, чи просто потрібно влаштовувати такі заходи, які б усім були цікаві та дозволяли відволікатися від повсякденних проблем?

Що треба робити, щоб культура всім була цікава?

Чи треба креативній молоді співпрацювати з місцевою владою?

Чи потрібні культурні заходи, які були б цікаві і молоді, і  старшому поколінню?

І чи може культура розвиватися тільки на чистому ентузіазмі та бажанні робити щось хороше?

Всі ці питання та ще багато інших ми з нашими гостями обговорювали у нашому новому подкасті "Має сенс культура". А гостями були директор комунального закладу “Центр культури і довкілля” Олександр Кашлаков та одна з оранізаторок барахолки “Балаган” у Слов’янську Слива.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW