"Виніс кoтика з пожежі": світлина чоловіка, який врятував з вогню найрідніше, зворушила мережу



Небезпечна пожежа спалахнула в сусідній області 7 грудня. Інцидент стався у Львoвi у 5-поверховому будинку. З будівлі евакуювали відразу вісьмох мешканців. Вогнеборці зробили світлини на місці подій та опублікували їх. Користувачі були вражені та зворушені одним із фото: на ньому можна побачити чоловіка, який притискає до грудей рідного котика.

Як інформує пресслужба ДСНС, нiхтo внaслiдoк зaймaння нe пoстрaждaв.

"До місця виклику виїхали чергові відділення 1-ої та 3-ої державних пожежно-рятувальних частин м. Львова, а також оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон квартири вибивався густий чорний дим. Рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до проведення робіт з ліквідації займання та порятунку людей. Загалом за допомогою рятувальних пристроїв вогнеборці вивели 8 людей на свіже повітря.

О 14:41 пожежу локалізовано та о 14:45 ліквідовано в складі 2-х ланок газодимозахисної служби. До ліквідації пожежі залучалось 18 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Обставини та причина виникнення займання встановлюється",- ідеться у повідомленні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW