На Рівненщині знову орудують псевдогазовики



На спецлінію 102 8 грудня надійшло повідомлення від 82-річної жительки міста Костопіль, що невідомий викрав із квартири грошові кошти. 

Слідчо-оперативна група відділення поліції №2 встановила, що близько 11-ї години на порозі її квартири з’явився невідомий. Представившись новим керівником сервісної газової служби, повідомив про перевірку лічильника та встановлення на нього датчика, у зв’язку із зміною тарифів для ветеранів. Щоправда, після «огляду» обмовився про суму в 600 гривень і запевнив, що сам може і купити, і встановити його, повідомляють у пресслужбі поліції Рівненщини. 

Псевдогазовик побачив, як жінка дістала із комірки кошти і вирішив іще перевірити систему опалення. Відкрутив викруткою місце зливу води і, аби господиня нікуди не йшла, погодився самостійно взяти місткість. У цей момент і викрав 12 тисяч заощаджень, запевнивши наостанок, що незабаром прийде.

У рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 185 КК України, поліцейські проводять першочергові слідчі дії та розшукові заходи щодо встановлення особи зловмисника.

Правоохоронці застерігають громадян від візитів невідомих осіб: у жодному разі не впускайте їх у помешкання. Про проведення будь-яких робіт комунальні служби попереджають мешканців заздалегідь. Їхні працівники мають посвідчення, а в деяких компаніях — формений одяг. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW