Над розвитком Житомирського обласного спортивного ліцею працюватиме спільна робоча група



3 грудня 2021 відбулась зустріч щодо розвитку Житомирського обласного спортивного ліцею Житомирської обласної ради.

Нагадаємо, 30 листопада під час сьомої позачергової сесії Житомирської обласної ради восьмого скликання депутати проголосували за зміну назви та затвердження у новій редакції Статуту Житомирського обласного спортивного ліцею Житомирської обласної ради. Згідно з новим Статутом здобуття профільної середньої освіти у ліцеї передбачає спортивне та академічне спрямування. «За» дане рішення проголосували 49 народних обранців із 54 присутніх у залі.

Участь у заході взяли голова обласної ради Володимир Федоренко разом із заступниками Олегом Дзюбенком та Володимиром Ширмою, перша заступниця голови ОДА Наталія Остапченко, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, голови районних рад, депутати облради, директор ліцею Людмила Корінна, керівники спортивних федерацій та їх представники, заслужені працівники галузі освіти та спорту, спортивна та освітня еліта області, педагоги, ліцеїсти та їх батьки.

Під час зустрічі присутні озвучили пропозиції, зауваження, проблемні питання та бачення розвитку Житомирського обласного спортивного ліцею, зокрема академічного та спортивного напрямків.

Результатом засідання стало рішення про створення робочої групи для напрацювання пропозицій до проєктно-кошторисної документації щодо модернізації ліцею, що буде створена спільним розпорядженням голів обласної ради та ОДА.

До складу робочої групи буде включено представників усіх сторін сьогоднішнього діалогу за їх поданням. Вже наступного тижня на запрошення Людмили Корінної робоча група працюватиме безпосередньо у навчальному закладі.

«Всі разом ми знову сядемо за стіл переговорів і вже детально проговоримо всі хвилюючі питання: які мають бути класи, яке спортивне обладнання, як потрібно осучаснити матеріально-технічну базу. З викладачами детально зупинимось на освітніх особливостях. Всі напрацьовані пропозиції будуть надані розробнику проєктно-кошторисної документації, а робоча група особисто контролюватиме їх виконання.

Ліцей з 30-річним досвідом роботи дійсно по праву має почесне звання «Лідер сучасної освіти», але умови навчання нашої обдарованої молоді сучасними не назвеш, поки що… Переконаний, що найпрогресивніші сторінки історії вже Житомирського обласного спортивного ліцею попереду. Ми створимо найкращий навчальний заклад Житомирщини, де у європейських, а не радянських класах продовжать здобувати якісну освіту наші обдаровані діти зі всіх куточків області. А це сучасні комп’ютерні класи, сучасні класи хімії, спортивні зали, а також комфортні гуртожитки. Все, що ми робимо, це виключно заради майбутнього дітей! І результат красномовно це доведе!», - зауважив Володимир Федоренко.

Джерело: сайт Житомирської облради



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW