Поліція Закарпаття закликає громадян бути максимально уважними за кермом



1 грудня деякі регіони Закарпаття зустрічають справді зимовою погодою, на більшості територій області уже випав перший сніг. Поліція звертається до громадян із застереженням ні в якому разі не вирушати в дорогу, не «перевзувши» свої автомобілі на зимові шини.

Крім цього, ні в якому разі не можна поспішати на дорозі, потрібно з повагою ставитися до всіх учасників дорожнього руху. Під час поїздок та подорожей потрібно з особливою увагою здійснювати всі маневри на дорогах та вибирати максимально безпечну швидкість.

Пішоходам необхідно користуватися світловідбиваючими елементами на одязі та віддати перевагу яскравому вбранню, особливо зранку та ввечері. Нині на вулицях області достатньо темно, тому важливо бути помітними для водіїв. 

Зиму область одразу зустріла дорожньо-транспортними пригодами в Ужгороді, Перечині, на Мукачівщині та Виноградівщині. Співробітники поліції Закарпаття несуть службу на автошляхах краю, проте закликають закарпатців дотримуватися всіх правил дорожнього руху.  

- "В будь-яких складних ситуаціях на дорогах закарпатці та гості області можуть звернутися по допомогу до поліцейських, зателефонувавши на лінію «102». Ми завжди готові прийти на допомогу!", - йдеться у повідомленні правоохоронців

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW