В Запоріжжі затримали водія, який порушив ПДР, почав лайку та не виконував вимоги поліції



Вчора, 9 січня, в Дніпровському районі Запоріжжя через непокору водія, що порушив правила дорожнього руху, поліцейським довелось викликати додаткові екіпажі та затримувати порушника.

В патрульній поліції Запорізької області повідомили подробиці інциденту.

Вчора в соцмережах опублікували відео конфлікту між водіями та патрульними поліцейськими, який виник в районі пр. Металургів. За інформацією патрульної поліції, інспектори під час патрулювання помітили автомобілі Hyundai Santa Fe та Renault Megane, які порушували правила дорожнього руху. Патрульні підійшли до водіїв автівок та повідомили про порушення.

Водію Renault Megane патрульні також повідомили, що щодо нього розглянуть справу про притягнення до адміністративної відповідальності за правопорушення. Водій почав кричати, нецензурно висловлюватись, не виконуючи вимоги поліції. Чоловіка попередили, що його можуть затримати, але він продовжував лайку. Він не реагував на вимоги поліцейських припинити порушення громадського порядку, тому його затримали.

На місце події прибули інші громадяни, які заважали інспекторам працювати. Патрульні викликали на допомогу додаткові екіпажі.

Водія Renault Megane дотсавили до відділення поліції, склали протоколи за дрібне хуліганство, злісну непокору вимозі поліцейського та винесли постанови за керування авто особою, яка не пред’явила посвідчення водія; порушення вимог дорожніх знаків.

Вже у відділенні затриманий поскаржився га погане самопочуття. Йому викликали «швидку». Чоловіка оглянув лікар та повідмив, що показань для шпиталізації затриманого немає.

Як раніше писав 061, в Запоріжжі патрульні притягнули до відповідальності «дрифтерів».



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW