У Миколаєві планують облаштувати платні парковки: створять підрозділ, який контролюватиме паркування автомобілів



У Миколаєві планують облаштувати платні парковки. Незабаром  презентують пілотний проєкт. 

Як розповів мер Миколаєва Олександр Сєнкевич під час прес-конференції, сьогодні актуальним питанням для міста є наведення порядку щодо паркування автомобілів.

За його словами, планують створити підрозділ, який контролюватиме паркування.

- Для цього не потрібна особлива техніка. Достатньо встановити QR-коди, а людям встановити необхідне програмне забезпечення на телефони. У пілотному проєкті будуть виділені окремі місця, де буде платне паркування. Подивимося, як це працюватиме і будемо маштабувати на місто,- говорить Олександр Сєнкевич..

Сєнкевич зазначив, що незабаром  планують презентувати пілотний проєкт. До того ж, ще мають порахувати тариф для паркування автомобілів. 

- У нас велика кількість автомобілів у місті і вони паркуються як хочуть, де хочуть, заїжджаючи на зелені зони, вибрасуючи велику кількість бруду на проїжджу частину, наїжджають на молоді дерева. Така неповага. Я думаю, що це має спрацювати на впорядкування паркування у місті. І це не потребує додаткових капіталовкладень чи інвесторів. У найближчий час управління транспорту вийде з презентацією цієї ідеї. Ми маємо ще порахувати тариф,- пояснив мер.

Нагадаємо, на Миколаївщині, в одному з міст, працюють  інспектори відділу інспекції з питань контролю за паркування, які слідкують за дотриманням правил паркування в місті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW