Просив путіна йти на вибори - слов'янця Володимира Жогу судитимуть заочно



Слов'янця, який доєднався до правлячої партії рф "єдина росія" та попросив путіна взяти участь у виборах, судитимуть заочно.

Колишнього поплічника "мотороли", який очолив "народну раду днр", судитимуть заочно. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Завершено спеціальне досудове розслідування стосовно громадянина за фактами колабораційної діяльності та пособництва державі-агресору.

У вересні 2023 року один з екскомандирів батальйону "спарта" після 9 років активного спротиву Збройним Силам України доєднався до правлячої верхівки підконтрольної рф квазіреспубліки. Фейковий підполковник "народної міліції днр" та поплічник терориста "мотороли" став членом партії "єдина росія" та вже на першому пленарному засіданні у Донецьку запропонував свою кандидатуру на посаду "голови".

Читайте: Підтримав окупацію та отримав за сина орден від путіна - терористу зі Словʼянська повідомили про підозру

Отримавши владні повноваження, ексватажок реалізує рішення та дії держави-агресора шляхом організації роботи "органу законодавчої влади" та представлення депутатського корпусу у спілкуванні з "урядом", "генеральною прокуратурою", "республіканським банком" й іншими фейковими установами.

Псевдоофіцер бере участь у налагодженні внутрішньополітичної та зовнішньоекономічної діяльності псевдореспубліки. Також він обговорює питання інтеграції квазіреспубліки в правове поле рф, формує "апарат народної ради", погоджує проєкти постанов, підписує договори та інші нікчемні документи. Ключова мета його діяльності - легітимізація окупаційної влади в очах спільноти.

У грудні 2023 року обвинувачений особисто попросив президента держави-агресора балотуватись на новий строк.

Максимальне покарання - 12 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на 15 років та конфіскацією майна.

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новости Славянска)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news6262



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW