Викрадення банківської картки та велосипедів: правоохоронці Звягельщини встановили особи двох крадіїв



Правоохоронці Звягельщини встановили двох причетних до крадіжок чоловіків. Так, один з них викрав кошти з банківської картки, інший “позичив” велосипеди.

Про це повідомили у поліції Житомирської області з посиланням на Звягельський районний відділ поліції.

Так, днями до Звягельського районного відділу поліції звернувся 71-річний житель райцентру із заявою про викрадення грошей з його банківської картки.

Пенсіонер розповів, що він загубив картку кілька тижнів тому, а згодом виявив відсутність заощаджень за допомогою мобільного застосунку. Тож чоловік вирішив повідомити про це правоохоронців.

Оперативники райвідділу з’ясували, що до крадіжки причетний 57-річний місцевий житель, який знайшов картку на одній із вулиць міста та привласнив її. Чоловік розраховувався нею у продуктових магазинах, витративши близько 5,5 тисяч гривень, а коли кошти закінчились, спалив.

Інший випадок стосується викрадення трьох велосипедів з господарського приміщення. Стосовно цього до поліції звернувся 64-річний мешканець селища Довбиш.

У правопорушенні оперативники райвідділу викрили 39-річного місцевого жителя, який у скоєному зізнався. Правоохоронці з’ясували, що чоловік проник всередину приміщення вночі, пошкодивши навісний замок на дверях.

Нині за обома фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

За чинним законодавством подібні дії тягнуть за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW