У Житомирському районі в ДТП травмувався житель з Дніпропетровщини



Дорожньо-транспортна пригода сталася 2 січня близько 5:50 на автодорозі Житомир – Смолівка, поблизу с. Клітчина Глибочицької громади.

Попередньо, водій автомобіля ВАЗ-2107, 59-річний житель м. Житомира, рухаючись у напрямку с. Левкова, здійснив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу.

У результаті ДТП пішохід, 32-річний житель м. Павлограда, отримав травми та був ушпиталений до реанімаційного відділення житомирської лікарні.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події.

Водночас поліцейські нагадують учасникам дорожнього руху: суворо дотримуйтесь правил безпеки, враховуючи ускладнення дорожніх умов у зв’язку з мінливою зимовою погодою. Ранні сутінки, туман, ожеледиця та опади – додаткові фактори ризику потрапляння у ДТП, тож будьте уважними та обережними.

Шановні водії, заздалегідь знижуйте швидкість перед поворотами й перехрестями, а також світлофорами та нерегульованими пішохідними переходами.

Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не забувайте, що в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні використовувати світлоповертальні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо) або бути в одязі, який має світлоповертальні елементи. Подбайте про свою безпеку!

Відділ комунікації поліції Житомирської області

У Житомирському районі в ДТП травмувався житель з Дніпропетровщини, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW