Виконуючи бойове завдання, загинув воїн-лісівник з Житомирщини Микола Козловець



Зі скорботою отримали звістку, що 19 грудня на 51-му році життя загинув працівник філії «Олевське лісове господарство» на Житомирщині Микола Козловець.

Після служби в армії, більшу частину життя присвятив лісовій справі – працював трактористом у Сновидовицькому лісництві. Завдяки сумлінності та високому професіоналізму здобув повагу серед колег. Не приховують, що таких кадрів вже майже немає, адже робота з лісом – це не лише інструкції, а й бажання робити його краще.

24 лютого лісівник одним з перших у рідному селі пішов проходити лікарську комісію і готуватися до відправки у військову частину. Увійшов до складу 4-го окремого стрілецького батальйону. Був на різних ділянках фронту – брав участь у звільненні населених пунктів Запорізької та Донецької областей. Згодом став водієм-механіком розвідувальної роти. На жаль, через просування ворога і постійні обстріли наших позицій, його життя обірвалося під час виконання бойового завдання поблизу Авдіївки.

Світла пам’ять про Миколу Козловця назавжди залишиться в серцях його колег та рідних – дружини, двох доньок і онуки. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого!

ДП "Ліси України"

Столичний лісовий офіс

Виконуючи бойове завдання, загинув воїн-лісівник з Житомирщини Микола Козловець, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW