На Житомирщині вручили відзнаки піротехнікам, — ФОТО



Голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко повідомляє:

«Сьогодні мав честь вручити подяки Житомирської обласної військової адміністрації піротехніками Головного управління ДСНС в Житомирській області.

До повномасштабного вторгнення росії вони ліквідовували наслідки Другої світової війни - старі снаряди та інші вибухонебезпечні предмети, які знаходили місцеві жителі».

Усі скромні, мовчазні та зосереджені, адже майже щодня їх робота пов'язана з ризиком для власного життя. Після ворожих ударів по Житомирській області вони знешкоджували та знищували небезпечні боєприпаси, які не розірвалися, тим самим забезпечуючи безпеку населення. Проводили гуманітарне розмінування півночі Житомирщини, де велись активні бойові дії та обстріли.

Після звільнення Херсона хлопці одразу почали залучатися до розмінування деокупованих територій. За цей рік наші піротехніки провели 7 ротацій на Херсонський напрямок та очистили від ворожих ракет, снарядів, пасток та інших вибухонебезпечних предметів, які залишили після себе російські терористи, понад 46 гектарів території. 129 разів хлопці розміновували території населених пунктів, об’єктів критичної інфраструктури та життєдіяльності на території Херсонщини.

«Загалом піротехніки Житомирщини від початку повномасштабного вторгнення знешкодили вже 10124 одиниці вибухонебезпечних предметів та убезпечили життєдіяльність населення на території 1126 гектарів.

Дякую за службу! Разом переможемо!», - підсумував очільник Житомирщини.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW