Голова "Київміськбуду" Ігор Кушнір подав у відставку: у чому причина



Очільник "Київміськбуду" Ігор Кушнір написав заяву про відставку з посади голови правління компанії після 12 років роботи.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Він зауважив, що Київська міська рада ухвалила звіт тимчасової контрольної комісії з питань перевірки діяльності "Київміськбуду".

Кушнір вважає це остаточною крапкою над "і", "яка знімає будь-які питання щодо правомірності діяльності менеджменту та ситуації в компанії в цілому".

Я очолив "Київміськбуд" рівно 12 років тому. І сьогодні, аби уникнути маніпуляцій та пересудів, мною прийнято рішення піти з посади голови правління – президента "Київміськбуду", якій я присвятив значну частину свого життя, – написав Кушнір.

Він додав, що за 12 років під його керівництвом "Київміськбудом" побудовано майже 4 млн кв.м нерухомості. На сьогоднішній день будівельний заділ компанії складає 2,2 млн кв.м.

Раніше ми писали про найкращі житлові комплекси Києва.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW