До Покровської громади продовжують надходити пластикові вікна для відновлення пошкоджених будинків від БО «GEM»



Сьогодні  Покровська громада отримала черговий вантаж, а саме металопластикові вікна для міста Покровськ та Родинське, від благодійної організації «GEM» для відновлення руйнівних наслідків ворожих обстрілів з боку рф. 

«Всього сьогодні ми отримали 131 віконну конструкцію. Вони будуть встановлені у містах Покровськ та Родинське. Ці вікна дійсно якісні. Вони трикамерні та дуже добре ізолюють приміщення від шуму », - зазначив керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.

До Покровської громади продовжують надходити пластикові вікна для відновлення пошкоджених будинків від БО «GEM» , фото-1

Заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель зазначив, що встановлення нових вікон розпочинається відсьогодні та буде завершено протягом цього тижня. Частина з них буде встановлена у пошкодженому внаслідок ворожого обстрілу 7 серпня житловому будинку, де вже розпочався процес заміни та встановлення вікон. 

До Покровської громади продовжують надходити пластикові вікна для відновлення пошкоджених будинків від БО «GEM» , фото-2

«Вікна встановлюватиме місцева підрядна організація, яка не перший місяць над цим працює. Ми дуже вдячні благодійній організації «GEM» за таку вагому підтримку. Ми розуміємо, що в зимовий період людям потрібно закривати вікна, і дуже хотілося, щоб це було не OSB-плити, а готові та якісні віконні конструкції. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб це було зроблено вчасно», - розповів Олексій Стебель.

До Покровської громади продовжують надходити пластикові вікна для відновлення пошкоджених будинків від БО «GEM» , фото-3

Загалом до міста вже доставлено 728 вікон, з яких 199 встановлено в житлових будинках мікрорайону “Сонячний”, та ще 398 – у будинках центральної частини міста.

«7 серпня був обстріл, наш будинок дуже постраждав. Вікна та двері повилітали, і ось нам привезли нові конструкції. Ми дуже вдячні за те, що нам допомогли. Думаємо, що після монтажу вікон більшість мешканців повернеться у свої домівки. Дякую всім, хто подбав, хто привіз... Величезна подяка, що не кинули нас у таку важку хвилину», - зазначила мешканка пошкодженого будинку Лада Бежевець.

До Покровської громади продовжують надходити пластикові вікна для відновлення пошкоджених будинків від БО «GEM» , фото-4

Нагадуємо, що заміна вікон відбувається у рамках спеціальної програми, яка створена  американською організацією Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G Buffett Fondation (HGBF).



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW