Ірина Фаріон відреагувала на звинувачення парамедикині з Тернопільщини "Пташки" і назвала її подругою Медведчука



Екснардепка Ірина Фаріон не припиняє заходити за межі і продовжує не коректно висловлюватися у соцмережах про українських захисників. Цього разу під "гарячу руку" потрапила парамедикиня з Тернопільщини Катерина Поліщук, яка назвала жінку "проектом кремля".

На своєму Telegram-канал Ірина Фаріон назвала Пташку подругою Медведчука.

Нагадаємо, слова Фаріон у сторону російськомовних воїнв викликали хвилю обурення. Її слова зачепили захисників України сильно, адже такою поведінкою вона лише провокує нові скандали та відволікає українців від більш важливих справ та проблем, які можуть коштувати чийогось життя.

І варто зазначити, що це коштує життя тих, хто на фронті і хто може говорити будь-якою мовою.

До Фаріон звернувся командир "Азову" і висловив все, що думає, а слідом за ним емоційний допис написала і Катерина Поліщук. Реакцію від науковиці чекати довго не довелося.

Ірина написала цілий пост у своєму Telegram-каналі, де вона каже, що думає про військову дівчину.

"Падоньку! "Пташка" з Азовсталі назвала мене "проектом кремля". Бачу, що в "пташки" почався синдром надєньки савченко. А може, ця "пташка" кави з "гардоном" випила, і він їй це у вушко шептув з методички Медведчука. Бідолашна панночка. Свят. Свят. Свят. Порятуйте її хтось. Цікаво, що ця панночка читала з моїх праць, скільки моїх програм бачила, про скільки україноцетричних проєктів чула? Гарна подруга в надєнькі від Медведчука. Співчуваю. І такі метаморфози бувають", - пише жінка.

Ірина Фаріон відреагувала на звинувачення парамедикині з Тернопільщини "Пташки" і назвала її подругою Медведчука (ФОТО), фото-1

Та й сама Поліщук в черговий раз не змовчала і додала скриншот цього допису про неї у stories в Instagram з особистим коментарем.

"Ох, не на тих ти, бабусю, напала. Ох не на тих. Ох, не за тих ти воюєш, бабусю. Не за тих", - написала Катерина.

Ірина Фаріон відреагувала на звинувачення парамедикині з Тернопільщини "Пташки" і назвала її подругою Медведчука (ФОТО), фото-2

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW