"Просто не впізнати": колись успішний телеведучий та актор від початку повномасштабної війни у лавах ЗСУ



Ще одна надихаюча історія, яких у нашому житті багато. Це історія людини, яка могла б залишитися у своєму комфортному світі шоу-бізнесу, але вибрала шлях справжнього українця.

Максим Неліпа – відомий український актор та телеведучий. Він був зіркою КВК, ведучим популярних шоу "Підйом", а у 2017 році приєднався до команди "Дизель-шоу".

Але не всі знають, що він тепер захищає Україну в лавах Збройних Сил України. Максим навчався у Київському Політехнічному Інституті на спеціальності інженер-приладобудівник. Також він отримав важливу військово-облікову спеціальність – оператор-розвідник, пише Ukrainian Sport TV

"Просто не впізнати": колись успішний телеведучий та актор від початку повномасштабної війни у лавах ЗСУ (ФОТО), фото-1

У березні 2022 року він вирішив піти на війну. Деталі своєї служби Максим не розповідав, але опублікував у мережі пісню, присвячену ЗСУ, яку варто послухати. Багато підписників відзначили, що він змінився до невпізнаності. Після цього Неліпа на рік вийшов із соціальних мереж, і повернувся лише у свій день народження 15 жовтня 2023 року.

"Просто не впізнати": колись успішний телеведучий та актор від початку повномасштабної війни у лавах ЗСУ (ФОТО), фото-2

Своє 47-річчя він зустрів із побратимами на фронті. Побажаємо цій відданій людині, яка, на відміну від багатьох своїх колег по шоу-бізнесу, вибрала стати на захист батьківщини із зброєю в руках, здоров'я, наснаги, перемог та скорішого повернення до своєї сім'ї - дружини та двох дітей. Дякуємо кожному нашому захиснику.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW