У справі Віктора Балоги про побиття лікаря суд залишив без зміни рішення першої інстанції



25 жовтня 2023 року колегія суддів з розгляду кримінальних справ Закарпатського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу прокурора на ухвалу слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області від 3 жовтня 2023 року, стосовно підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого»).

Суд першої інстанції змінив запобіжний захід на тримання під вартою з визначенням застави в розмірі 1 342 000 гривень, яку підозрюваний сплатив та вийшов з-під варти.

Рішення мотивується тим, що дружина та мати потерпілого не мають претензій до підозрюваного. Наразі триває процес підписання договору з підозрюваним на утримання малолітнього сина потерпілого до досягнення повноліття.

Заслухавши доповідь головуючого судді, пояснення підозрюваного та його адвоката, позицію прокурора, апеляційний суд постановив: апеляційну скаргу прокурора залишити без задоволення, а ухвалу слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області від 3 жовтня 2023 року – без зміни.

У справі Віктора Балоги про побиття лікаря суд залишив без зміни рішення першої інстанції, фото-1

По темі: Засідання апеляційного суду у справі Віктора Балоги, якого підозрюють у причетності до смерті лікаря, перенесли

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW