П'ять голів забитих під дощем: результат матчу "Дніпро-1" - "Ворскла"



Сьогодні, 25 жовтня, футболісти СК "Дніпро-1" провели матч 1-го туру УПЛ. В Полтаві вони зіграли із "Ворсклою". Попри дощову погоду, було забито п'ять голів, три з яких на рахунку спортклубівців. Це їхня п'ята перемога поспіль, яка підняла дніпрян на четверте місце в таблиці УПЛ.

Про це повідомляє сайт 056.

Футболісти "Дніпро-1" одразу взяли м’яч під свій контроль, і вже на третій хвилині Лєднєв отримав можливість для удару, проте він вийшов несильним, і Ісенко спокійно забрав м’яч у нижньому куті. Проте гості все ж таки забили швидкий гол. Філіппов перехопив передачу неподалік карного майданчику "Ворскли" і завдав обвідний удар у дальній кут – голкіпер господарів був безсилий врятувати свою команду!

Полтавчани відповіли не тільки більш активними діями в атаці, а і грубість в захисті, і якщо після фолу Якубу проти Гуцуляка Катерина Монзуль обмежилась лише усним зауваженням, то фол Сантани проти Горбунова був розцінений попередженням. Тим часом, на 20-й хвилині Горбунов забиває другий гол у ворота господарів, але його було скасоване через досить спірний офсайд, а за пару хвилин Філіппов міг оформити дубль, але замикаючи у дотик простріл Піхальонка форвард дніпрян влучив у стійку.

На 31-й хвилині дніпряни удруге забили з офсайду (Філіппов з пасу Гуцуляка). А далі команди обмінялися забитими м’ячами. Спочатку Степанюк замкнув головою навіс з правого флангу, тим самим перервавши суху серію дніпрян, але розігравши з центра поля спортклубівці знову вийшли вперед – Кравець навісив у карний майданчик, там м’яч потрапив до Гуцуляка і той спокійно розібрався з Ісенком!.

На початку другого тайму Гуцуляк підхопив м’яч у власному карному майданчику, пішов вперед, продовжив атаку пасом на Піхальонка, котрий пішов розганяти комбінацію і знайшов на правому фланзі того ж Гуцуляка, котрий відмінним ударом під поперечину оформив дубль!

На 88-й хвилині у дуже спірному епізоді Монзуль призначає пенальті у ворота дніпрян за нібито фол Горіна на Феліпе, хоча Олег зіграв у м’яч, після чого суперник у нього врізався. З 11-метрової позначки Степанюк забив свій другий гол у матчі, скоротивши рахунок до мінімуму, тим самим спортклубівці отримали дуже нервову кінцівку гри, під час якої Кінарейкін встиг здійснити сейв після удару суперника головою. Проте дніпряни зуміли втримати позитивний результат і продовжили свою переможну ходу.

П'ять голів забитих під дощем: результат матчу "Дніпро-1" - "Ворскла", фото-1

"Дуже складні умови для футболу. Невдалий бій. Ми показали характер. Хотіли грати агресивний футбол, що й робили. Але Дніпро є Дніпро. Гарні хлопці, які вміють працювати з м'ячем. Нам не вистачило впевненості, ми не просто догравали, ми хотіли зрівнять рахунки" - прокоментував гру головний тренер "Ворскли" Віктор Скрипник, який, до речі, родом з Дніпропетровщини.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW