Безкоштовних квартир не буде. Окупанти відібрали у маріупольців будинок на проспекті Нахімова, 82



Колишні жителі будинку на проспекті Нахімова, 82 не зможуть безкоштовно отримати квартири в новобудові за цією ж адресою.

Такий висновок можна зробити із сьогоднішньої заяви гауляйтера Олега Моргуна.

Нагадаємо, будинок на пр. Нахімова,82 у Приморському районі Маріуполя був спалений окупантами у березні 2022 року. Люди, що вижили, втратили свої квартири. Переважна більшість із них орендувала вціліле житло, чекаючи і сподіваючись на отримання квартири у відбудованому будинку, але ні. Цей будинок окупанти віддали приватному забудовнику, і тепер пропонують маріупольцям купити собі це житло в іпотеку.

Після протестів маріупольців так званий "мер" Маріуполя зустрівся з мешканцями будинку на проспекті Нахімова, 82.

"Під час відкритого діалогу вислухав позицію городян і запевнив, що законні інтереси громадян враховані. Найближчим часом їх забезпечать компенсаційним житлом в інших новобудовах", - заявив Моргун.

Тобто гауляйтер ще раз підтвердив, що компанія-забудовник "ЮгСтройИнвест" не поступиться грошима на користь маріупольців. Тому мешканці фактично позбавлені прав на цей будинок і будуть змушені або купувати іпотеку або чекати, коли окупанти зжаляться та нададуть безкоштовне житло, але в іншому місці та в іншому будинку.

Читайте також:

Хто вкрав будинок на Нахімова, 82 у маріупольців, і чи мають шанс люди отримати квартири від окупанта, - ФОТО

Бунт на кораблі, - ВІДЕО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW