Наступні на вихід: Катерина Ямщикова назвала тих, кого звільнять із міської ради Полтави



18-го вересня секретар міської ради та в.о. міського голови Катерина Ямщикова влаштовує брифінг для журналістів полтавських ЗМІ у Сонячному парку міста. Зокрема, анонсує наступні кадрові зміни у міській раді. Нагадаємо, під час сесії 15-го вересня депутати призначили трьох заступників міського голови.

- Команда ще вся не стала на місця! Ще в нас на місці пані Сук, на місці пані Тарашевська. Але це - питання часу! Але розуміння того, що ми зараз рухаємося в темі повного… Тобто, я говорила це не раз на пресу – у нас будуть повні кадрові зміни, відповідно до тих, які були оголошені! Але це тільки крок за кроком. Як би там не хотілося одночасно, одномоментно зробити такий «бум». Та ще спробуйте знайти ті кадри! - пояснила Катерина Ямщикова.

Наступні на вихід: Катерина Ямщикова назвала тих, кого звільнять із міської ради Полтави, фото-1

-        Тобто, зараз питання у пошуку нових кадрів найбільше?

-Звичайно! Постійно, відкрито, це ми тільки почали кадрові зміни!

Наталія Сук, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючий справами виконавчого комітету Полтавської міської ради.

Світлана Тарашевська, заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів (питання діяльності і розвитку гуманітарної сфери).

Також Катерина Ямщикова додала, що буде звільнена Оксана Левченко, начальниця земельного управління Полтавської міської ради. Нагадаємо, її вже звільняв із міської ради попередній секретар Андрій Карпов. Але після цього звільнення Левченко поновилася на посаді.

-Повірте, пані Левченко буде звільнена. Вона про це знає сама, попереджена, я десять разів це говорила! – наголосила Ямщикова.

Оксана Левченко, очільниця земельного управління міської ради.

Нагадаємо, іще до обрання Катерини Ямщикової секретарем міської ради Полтави керівник фракції "Слуги народу" у міськраді Антон Ярмолюк передав їй список тих, кого слід звільнити у рамках "перезавантаження". У тому числі - у переліку були всі заступники міського голови Олександра Мамая.

Щоб стежити за важливими для Полтави новинами, підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW