Кіноафіша Кривий Ріг: що подивитись в криворізьких кінотеатрах на вихідних



Кіноафіша Кривого Рогу різноманітна і кожен може знайти картину за своїм смаком. Батьки з дитиною можуть відвідати сеанси  з новим мультфільмом. Зараз на великих екранах показують український пригодницько-історичний екшн «Довбуш» та комедію «10 днів без мами в Куршевелі».

Про це повідомляє 0564.ua, посилаючись на афішу міських кінотеатрів.

Криворіжці можуть на вихідних сходити в кінотеатр з дітьми на мультфільм «Мармадюк». Легендарний кінолог вірить, що зможе перетворити Мармадюка з недисциплінованого, але милого пса на першого німецького дога, який виграє Чемпіонат світу з собак.

В «Мультиплексі» у Victory Plaza сеанс проходитиме о 10:40. Вартість – від 100 грн.

У Кривому Розі можна подивитись в кінотеатрі комедію «10 днів без мами в Куршевелі». Рекомендовано для перегляду всією родиною! Це мала бути крута сімейна поїздка на лижі в Куршевель. Але раптом маму викликали на роботу у важливій справі. Тато лишається сам на сам з 4 дітьми та 10-денною відпусткою попереду. Він точно не таке не підписувався, але кар’єра дружини у юридичній фірмі йде вгору, а його тільки-но звільнили. Отже доведеться помінятись ролями. 

В кінотеатрі «Олімп» проходить показ о 12:50. Вартість – від 100 грн.

В криворізьких кінотеатрах проходить показ українського пригодницько-історичного фільму «Довбуш». Події фільму відбуваються в Карпатах на початку 18 століття. Жорстоке правління польської шляхти змушує гуцулів тікати в гори. Двоє братів, Олекса та Іван Довбуші, опиняються поза законом і стають опришками. У пошуках помсти панам за вбивство батьків Довбушів, брати стають ворогами один одному. Один прагне грошей, другий – справедливості. Гуцули починають повстання, яке очолює Олекса. Шляхта робить усе можливе, аби знищити Довбуша. Але він їх перехитрив. І розрослася легенда про карпатського лицаря. Легенда, що надихає покоління тих, хто бореться за свободу рідної землі. Про силу і любов Олекси Довбуша, про зраду і кривду. Про те, як він жив і як обманув смерть…

В «Мультиплексі» у Victory Plaza бойовик показують сьогодні 2 рази: 12:40. Вартість – від 120 грн.

В «Олімпі» показ цього фільму проходить о 16:20. Вартість квитків – від 100 грн.

Також в криворізьких кінотеатрах показують мелодраму «Після.Назавжди». Вікові обмеження – 16+. 

В основі сюжету франшизи – історія кохання Теси Янг та Хардіна Скотта. Дівчина була готова пробачити все і вірила, що її кохання все подолає. Але Хардін так і не зміг приборкати своїх «демонів». І тільки втративши кохання всього свого життя, він зрозумів, що втратив головне в житті… Чи пробачить Тесса Хардіна? І чи зможуть вони розпочати все з чистого аркуша? Усі відповіді – у фінальному п'ятому фільмі «Після. Назавжди»…

В «Мультиплексі» у Victory Plaza фільм показують: 10:30, 12:35, 14:40, 16:50 та 19:00. Вартість – від 100 грн.

В «Олімпі» картину показують о 14:30, 18:40. Вартість – від 100 грн.

У Кривому Розі можна подивитись в кінотеатрах фільм «Привиди у Венеції». Це трилер, детектив. Вікові обмеження 16+.

Фільм «Привиди у Венеції» оповідає жахливу історію, героєм якої стає знаменитий детектив Еркюль Пуаро. Події стрічки розгортаються у моторошній повоєнній Венеції напередодні Дня всіх святих. Пуаро саме вийшов на пенсію і живе наодинці в найгламурнішому місті світу. Одного разу він неохоче відвідує спіритичний сеанс у занедбаному палаццо з привидами. Та коли одного з гостей вбивають, детектив змушений зануритися у зловісний світ тіней і таємниць…

В «Мультиплексі» у Victory Plaza сеанси цього фільму: 10:10, 12:30, 14:50, 16:00, 17:10, 18:20, 19:30. Вартість – від 100 грн.

В «Олімпі» цей детектив показуватимуть об 11:00, 15:15, 19:30. Вартість – від 90 грн.

Криворіжці віком від 16 років можуть переглянути новий фільм Роберта Родріґеса "Під гіпнозом". Це - трилер, екшн, детектив, фантастика.

Детектив поліції Денні Рурк (Бен Аффлек) втратив доньку - дівчинка зникла безвісти посеред дитячого майданчика. Рік потому поліція отримує таємничий дзвінок: планується пограбування банку і злочинців цікавить тільки одна ячейка - номер 23. Поки Рурк знаходить саме там фото своєї зниклої дочки, люди навколо виконують накази загадкового Діллрейна так, ніби всі вони знаходяться під гіпнозом... Бо їхня реальність дійсно знаходиться під чужим контролем.

В «Мультиплексі» у Victory Plaza сеанси цього фільму: 14:00. Вартість – від 120 грн.

Криворіжці моуть подивитись кримінальний екшн "Праведник 3: Остання глава". Вік 16+.

Покінчивши з роботою таємного агента Роберт Макколл продовжує відстоювати правду у повсякденному житті та захищати тих, хто цього потребує. Перебуваючи в Південній Італії він дізнається, що його друзі опинилися під впливом місцевих кримінальних авторитетів. Коли події загострюються, Маккол вирішує стати на захист справедливості вступивши в боротьбу з мафією.

В «Мультиплексі» у Victory Plaza сеанси цього фільму: 11:40. Вартість – від 100 грн.

На вихідних у кінотеатрі можна подивитись фільм жахів «Монахиня ІІ». 

1956 рік, Франція. Убито священика. Зло поширюється. Сиквел всесвітньо відомого хіта «Монахиня» розповідає продовження історії сестри Ірен, коли вона знову стикається віч-на-віч з Валак, демонічною черницею…

В «Олімпі» цей фільм жахів показуватимуть о 13:10, 17:20. Вартість – від 100 грн.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW