Окупанти намагаються виселити мешканців багатоквартирного будинку в Маріуполі



У Маріуполі окупаційні сили намагаються виселити мешканців багатоквартирного будинку та використовувати їхнє житло для облаштування казарм для військового корпусу РФ.

Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Телеграм-каналі “Андрющенко Time”.

Мешканці дев'ятиповерхового будинку на вулиці Котляревського, 4, намагаються виселити, представляючи це як необхідність для ремонту. Одночасно в окупаційній адміністрації прийнято рішення перекласифікувати будинок як аварійний з подальшим його використанням для розселення військового окупаційного корпусу.

“Цинізму росіян немає межі… Маріупольці - не виселяйтеся! Відстоюйте свої квартири. Потім буде пізно! За нашими інсайдами в разі гучного спротиву та скандалу рішення буде переглянуто,” – закликає Петро Андрющенко.

Також за повідомленнями у соцмережах, російські окупанти розпочали будівництво двох лазневих комплексів, незважаючи на те, що багато людей все ще живуть у зруйнованих та пошкоджених будинках.

Один із цих “комплексів” вже будується на вулиці Митрополитській. Відомо, що на будівництво залучені робітники з Санкт-Петербурга. Інший лазневий комплекс планують створити у Кальміуському районі.

Ця ситуація викликає велику обуреність у соціальних мережах серед маріупольців, які живуть в умовах постійної боротьби з наслідками війни та руйнуванням міста. Замість відновлення пошкоджених будинків та забезпечення житлом для постраждалих мешканців, окупанти витрачають ресурси на будівництво розважальних закладів.

Віола Кононець



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW