У Маріуполі невідомі напоїли алкоголем та втопили в Азовському морі п'ятьох російських військових



В окупованому Маріуполі минулого тижня на одному з пляжів виявили тіла 5 російських військових. Окупанти припускають, що їх убили.

Про це пише російський Телеграм-канал Кремлевская табакерка з посиланням на власне джерело в так званому "МВС ДНР".

«Їх вочевидь убили. Спочатку напоїли алкоголем практично до несвідомого стану, потім втопили в морі. Після цього злочинці витягли тіла на пляж і поклали їх до ряду. Дуже схоже на акцію залякування», - розповіло джерело Телеграм-каналу.

За його словами, троє військових перед смертю чинили опір вбивцям, про що свідчать сліди на їхніх тілах. Двох опорів, швидше за все, не чинили.

Окупанти не знають, хто вбив військових, але припускають, що це можуть бути диверсанти, таємні прихильники України або просто бандити.

Проте наголошується, що проти останньої версії говорить те, що загиблі не були пограбовані – зникла лише їхня зброя, а гроші та інші цінні речі ніхто не взяв.

Зазначимо, що наразі 0629 не має можливості перевірити цю інформацію.

Нагадаємо, влітку в Маріуполі за незрозумілих обставин загинули 16 військовослужбовців. Розслідування окупантами цих смертей зараз зупинилося через вбивство слідчого з Москви, який приїхав до міста займатися цією справою.

Читайте також: У Маріуполі партизани отруїли 17 російських окупантів, двоє з них уже мертві



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW