Полтавців запрошують на інтригуючий концерт «Ключі до творчості» із благодійним збором коштів на Starlink та рації для ЗСУ



27 травня о 16:00 відбудеться інтригуючий звітний концерт Центру культури та дозвілля, який розкриє всі секрети успіху творчих колективів. "Ключі до творчості" – це унікальна театралізована вистава-концерт, що запрошує глядачів зануритися в життя артистів, які прагнуть бути лідерами у своїй справі. Але варто пам'ятати, що «нічний директор» завжди живе за своїми правилами, його закони – непередбачувані. В чому інтрига? Концерт розкриє перед глядачем закулісні секрети та покаже, на які авантюри йдуть наші керівники, щоб досягти мети. Підготуйтесь до захоплюючих подій та непередбачуваних відкриттів!

Полтавців запрошують на інтригуючий концерт «Ключі до творчості» із благодійним збором коштів на Starlink та рації для ЗСУ, фото-1

Звітний концерт - це чудова нагода побачити результати плідної роботи талановитих колективів ЦКД та підняти собі настрій. Не пропустіть цей момент та отримайте заряд позитиву!

Центр культури – це місце, де мрії збуваються! Вхід – вільний донат від 50 грн.

Всі зібрані під час заходу кошти будуть спрямовані на закупівлю Starlink і рації для 22-го окремого батальйону Президентського полку.

Нагадаємо, раніше у Центрі культури та дозвілля виступив Артем Пивоваров і заспівав разом із залом свої хіти.

Щоб стежити за анонсами та репортажами із концертів, підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW