На Одещині через конфлікт із вітчимом підліток два дні жив на вулиці у сусідньому селі



Поліцейські оперативно розшукали 15-річного жителя Одещини, який втік з дому після сварки з вітчимом. Хлопець два дні провів на вулиці в одному з сіл Березівщини. Наразі з підлітком все гаразд, він вдома.

Про таке повідомили у пресслужбі поліції.

Сьогодні, 20 травня, до поліції звернулася жителька одного з сіл Красносільської громади Одеського району із повідомленням, що 18 травня її син втік із дому і не виходить на зв'язок. Спочатку жінка не турбувалася, бо звикла до подібних витівок підлітка, але коли він так і не повернувся, звернулася до поліції.

За дві години правоохоронці розшукали зниклого. З'ясувалося, що юнак електричкою дістався до одного з найближчих сіл Іванівського старостинського округу Березівщини, де два дні жив як прийдеться. Поліцейським підліток пояснив: втік із дому, бо вітчим почав лаятися на нього через те, що йому не сподобався зовнішній вигляд юнака.

Поліцейські нагодували хлопця і поїхали з ним додому, владнавши сімейний конфлікт. Відносно матері, яка не квапилася почати пошуки неповнолітнього, буде складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 (за невиконання батьківських обов'язків) КУпАП. Із родиною провели профілактичну бесіду: підлітку пояснили, на яку небезпеку він наражав себе подібними «мандрами», а дорослим порадили, як побудувати близькі стосунки з дитиною, і закликали у разі потреби негайно звертатися на спецлінію «102».



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW