На Житомирщині нетверезий юнак потрощив близько 40 пам'ятників на місцевому цвинтарі



На Житомирщині, а саме в Овруцькій громаді, 17-річний юнак розвандалив на місцевому кладовищі близько 40 надгробків: як дорогих пам`ятників, так і стареньких дерев`яних хрестів. Спаплюжив могили хлопець майже у двох рядах. Про таке інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Так, учора, 18 травня до Овруцької поліції звернулися небайдужі та повідомили, що хтось трощить хрести й пам`ятники на місцевому цвинтарі.

Слідчо-оперативна група відділу поліції № 1 (м.Овруч) Коростенського районного управління виїхавши на місце тут же встановила особу «вандала». Це був місцевий мешканець. Вину визнав, а також те, що був нетверезим. Та навіщо здійснив таку наругу над могилами, пояснити не зміг.

– Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 3 ст. 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Хлопцеві оголосили про підозру у вчиненні цього правопорушення. Нині надіслано клопотання до суду на обрання йому запобіжного заходу, – йдеться у повідомленні.

Тож на правопорушника чекає або обмеження волі від 4 до 5 років, або навіть ув`язнення від 4 до 7 років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW