На Дніпропетровщині чоловік катував та прив'язував ланцюгом 5-річного сина своєї співмешканки, - ФОТО



У Нікополі поліцейські затримали співмешканця матері дитини. Після кількох місяців проживання з жінкою чоловік почав знущатися з дитини, пояснюючи це тим, що малеча «заважала» йому.

Про це повідомила пресслужба ГУ Національної поліції Дніпропетровської області.

13 травня на лінію «102» надійшов виклик про дитячі крики, які лунали з квартири місцевої мешканки. Першими на місце події прибули інспектори ювенальної превенції Нікопольського районного управління поліції, які побачили маленького хлопчика із синцями по всьому тілу. Поліцейські опитали очевидців, які повідомили, що чоловік мешкає за цією адресою вже кілька місяців, раніше вони не помічали його агресії до дитини, а коли почули крики - одразу викликали правоохоронців. 

Матір дитини повідомила, що співмешканець погрожував їй фізичною розправою, якщо вона розповість комусь про його «методи виховання». Дитину забрали із сім’ї і після огляду привезли до «кризової кімнати» у Дніпрі, де психолог розпитав її про пережите.

За вказаним фактом слідчі розпочали досудове розслідування. В ході слідства поліцейські встановили, що 39-річний співмешканець матері катував дитину за її «неслухняну поведінку». Нелюд бив хлопчика по голові, зв’язував руки ланцюгом та прив’язував до металевого гака, вкрученого в стіну у дитячій кімнаті. В ході огляду квартири вилучили металевий ланцюг та інші речові докази.

16 травня після проведення необхідних слідчих дій зловмиснику повідомили про підозру у шести фактах злочинів, передбачених ч. 1, 2 ст. 127 (катування) та ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі, вчинене щодо малолітнього, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань вчинене повторно) Кримінального кодексу України.

Розуміючи, що за вказані злочини йому загрожує тривалий строк за ґратами, підозрюваний намагався підкупити правоохоронців. 17 травня під час передачі хабаря в розмірі 2 тис. доларів США спільно з оперативниками Департаменту внутрішньої безпеки його затримали. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Наголошується, що після проведення першочергових слідчих заходів діям матері постраждалого хлопчика також буде надана правова оцінка.

Хлопчика передали рідному батьку, який приїхав із Києва, як тільки йому повідомили про знущання з дитини.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW