Допомога мешканцям Покровська та ВПО – чим сьогодні займаються інспектори самоорганізації населення



Лише за останні три місяці поточного року інспекторами ККСН мешканцям громади було видано: продуктові набори - 54473; хліб- 44000; консерви - 51250. 

Крім того, у Фастові вже завершено облаштування місць для тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб. Про це сьогодні перед керівниками Покровської МВА звітувала начальниця ККСН Марина Ухова. 

"За підтримки донорів відбулись усі процедури закупівель необхідних речей. Були придбані меблі, сантехніка, посуд, побутові прилади, постільна білизна. У прихистку в с.Веприк, Фастівського району одночасно зможуть проживати до 32 ВПО. Крім того, оснащено місцеву лікарню в самому Фастові. В будівлі виділено два поверхи, які розраховані до 200 осіб", - розповіла Марина Ухова.

З умовами, які створені для покровчан, можна ознайомитись за посиланням. 

З мешканцями, які залишились на території громади було проведено низку заходів: роз'яснення для старших будинків з приводу експлуатації газових балонів та правил безпеки під час воєнного стану; збори квартальних з приводу буріння свердловин; збір необхідної інформації мешканців селища Динасового заводу щодо згоди переходу на індивідуальне опалення.

Крім того, за 56 адресами були проведені толоки, організовані головами квартальних комітетів та старшими будинків. А за адресами м-н Шахтарський та пров. Колосова працівники ККСН здійснили 2 комісійних обстежень з приводу провалля дороги між будинками та видаленням сухих дерев.

Видано населенню довідок - 758; актів - 109; побутових характеристик - 128.

Також працівники ККСН продовжують організовувати і контролювати підвоз питної води мешканцям Покровської ТГ за складеними графіками.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW