Дієта без суворих обмежень: вчені поділилися новим, милосерднішим методом схуднення



На думку експертів, не лише стабільна робота над собою, але й поблажливе ставлення до власних потреб важливі для досягнення бажаного результату. І схуднення - не виняток. Про новий, "добріший" спосіб покращення фігури від учених розкажемо далі.

Про це пише ТСН.

Почали дотримуватись дієти, але знову "зірвалися" на улюблений шкідливий смаколик? Не варто себе картати, адже обмеження не роблять нас витривалішими в плані відмови фастфуду та солодощів. Часто-густо, це лише ускладнює наш моральний стан.

Як привчити себе до здорового раціону без жорстких обмежень

Цікава методику схуднення без дієт запропонував викладач Стенфордського університету Клайд Вілсон. Вчений назвав її "харчовий парашут". За два роки досліджень стало зрозуміло, що вона дійсно працює.

Суть методики досить проста. Якщо вам хочеться з'їсти щось смачне, але шкідливе, наприклад, тістечко або бургер, потрібно обов'язково перед цим перекусити 200 г хрумких овочів, наприклад, капусти чи моркви.

Своє дослідження Вілсон проводив над групою осіб, що страждають діабетом II типу. Як показав багаторічний досвід, у людей, які дотримувалися правила "харчового парашуту" показники здоров'я були навіть кращими, ніж в тих, хто постійно обмежував себе і їв лише корисну їжу. В учасників дослідження значно зменшився відсоток жиру в організму, що позитивно вплинуло і на вагу.

Метод "харчового парашуту" можна назвати важливим кроком до свідомішого харчування. Завжди досить складно повністю відмовитися від улюбленої їжі — солодощів, фастфуду. А ось якщо додати до раціону овочі, можна моментально знизити реальну шкоду для організму. Адже після такого навіть фастфуду ви з'їсте набагато менше.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW