Персики для профілактики онкозахворювань: дієтологи діляться інформацією



Вітаміни, мікроелементи, антиоксиданти, що містяться в персика, сприяють довголіттю. Дієтологи також кажуть, що вживання цього рука знижує ризик онкозахворювань. Корисні персики для серцево-судинної та імунних систем.

Максін Сміт, дієтолог однієї з Квіслендських клінік, розповіла, що персики містять у своєму хімічному складі як нерозчинну, так і розчинну клітковину. Розчинна клітковина нормалізує рівень цукру в крові, підтримує оптимальний рівень холестерину. Нерозчинна клітковина позитивно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту, перешкоджає виникненню закрепів.

У персиках також міститься багато вітаміну С і антиоксидантів, що знижують ризик інсультів, інфарктів та інших захворювань серцево-судинної системи. Ризик виникнення раку знижують поліфеноли, що містяться в цьому фрукті.

Джудіт Вайлі-Розетт, представник Медичного коледжу в Нью-Йорку, пояснює, що сезон персиків досить короткий, тому потрібно купувати їх, коли є можливість. При цьому Вайлі-Розетт уточнює, що купувати потрібно саме ті персики, які вирощені в сезон і в природному середовищі.

Одна чашка нарізаного персика містить понад 300 мг калію, а це майже 7% добової норми. Калій чинить стимулювальну дію, сприяє зростанню м'язової маси, збільшує тривалість життя.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW