Протезовані, але незламні: Сергій Храпко та Олександр Швецов вийшли на зустріч один одному, щоб зібрати донати для шпиталю



Сергій Храпко та Олександр Швецов! Дві незламні людини, які своїм життям і прикладом дають усім, хто поруч справжню віру в те, що нашу країну не зламати.

Сьогодні о 12:30 вони вийшли на зустріч один одному і пройдуть дуже складний маршрут, щоб зібрати донати для центрального госпіталю. Кожен їхній крок, перемога, над собою, над ворогами, над безсиллям і апатією, в які ворог намагається нам нав'язати. Кожен їхній крок, це ВОЛЯ, ВІРА, СИЛА І ГОРДІСТЬ! Давайте підтримаємо ці найважливіші кроки для всіх нас!

Протезовані, але незламні. Збираються пройти 120 км, щоб допомогти побратимам. Зібрати кошти на гастроскоп у приймальне відділення. Вартість гастроскопа - 3 633 420 грн

Благодійний марафон на підтримку проекту створення сучасного приймального відділення Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь».

Олександр Швецов був призваний на військову службу в 29 років, зараз йому 38. 31 березня 2014 року для нього почалася війна. 4 липня на околицях Луганська Олександр отримав вогнепальне осколкове наскрізне поранення лівої гомілки з пошкодженням підколінної артерії. Втратив 2 літра крові. Операція шунтування артерії виявилася не ефективною. Кровоток не відновлювався. 5 липня лікарі прийняли рішення про невідкладне хірургічне втручання та ампутували ліву ногу на рівні стегна. За праву ногу боролися більше півроку.

Сашко повернувся додому після лікування й протезування, усвідомивши, що його власне життя змінилося й тепер треба опановувати нові реалії. Він пройшов цей шлях сам, та допомагає багатьом пораненим побратимам. Всі ці роки він організовував поїздки для ветеранів. Показував їм світ та вчив жити з протезом. В перші дні широкого наступу він один з перших почав приїздити та допомагати шпиталю. Він активно пояснює чому протезуватися краще в Україні. На власному прикладі. Брав і бере участь в Іграх Нескорених.

Сергію Храпко 45 років, має двоє дітей. Він потрапив в шпиталь в 2015 році, в відділення гнойної хірургії, втративши ліву руку і ногу 16 травня 2015 року, внаслідок мінометного обстрілу на околицях села Луганське, Бахмуцького району.. 20 операцій. Купу перев'язок. Складне протезування. Нове життя. Сергій активно підтримує побратимів в реабілітації. Сам став волонтером і допомагає іншим. Брав і бере участь в Іграх Нескорених.

Чоловіки мають пройти назустріч одне одному 165 156 кроків.

Сергій виходить з Києва, Олександр з Житомира. Десь на трасі вони мають зустрітись. Старт 15.05 о 12:30 від табличок "кінець Києва" і "кінець Житомира". Кожен крок для них - це є непрості зусилля. Але бажання допомгти пораненим значно сильніш. Кожен донат в 22 гривні – це один їхній крок. Щоб вирішити завдання треба 165 156 донатів.

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/6oDWWR2MXE

Переможемо разом!

за матеріалами espreso.tv

Ілюстрація: Нікіта Тітов

Протезовані, але незламні: Сергій Храпко та Олександр Швецов вийшли на зустріч один одному, щоб зібрати донати для шпиталю, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW